Gastenboek

Vriendelijk en kundig!

Silke heeft mijn trouwjurk vermaakt. Ze is erg vriendelijk en heeft goed meegedacht over mijn ideeën. Ze heeft de jurk helemaal naar mijn wens gemaakt!

Annemiek 26 maart 2019

Leerzaam, creatief, gezellig en vakkundig

Sinds enkele maanden zit ik op les bij Silke en het bevalt mij goed. Ik wist helemaal niks toen ik er kwam. Nu heb ik al veel geleerd dankzij Silke. Silke is erg geduldig en helpt je vakkundig met elke vraag. Ookal vraag je het telkens opnieuw. Hierdoor krijg je de kans om veel te leren, op jouw eigen tempo en jouw creativiteit te ontdekken! De machines die we mogen gebruiken zijn ook erg fijn en tijdens de les is het erg gezellig. Ik zou Silke zeker aanbevelen bij vrienden voor naailes en voor het vermaken van kleding.

Rosanna 9 januari 2018

Goed les en altijd behulpzaam

Oud leerling , Silke is zeker een fijne docent weet waar ze het over heeft. Veel mooie dingen gemaakt .En zeker erg behulpzaam.

Yvonne 9 januari 2018

Ik ben bij Silke begonnen als beginneling. Zelf twee jaar aangeklooid en hier en daar wat zelf gemaakt. Door Silke, haar uitleg en geduld maar vooral het mee denken heb ik mijn niveau behoorlijk kunnen opkrikken.

Britta 2 januari 2018

Silke is een hele fijne docent. Ze is altijd bereid mee te denken met elk creatief naaiproject, heeft alle geduld en heeft een enorme bak ervaring die ze vanuit hartelijkheid deelt. Erg blij mee!

Charlotte 2 januari 2018

Balen als ik een week niet kan.

Al jarenlang is naar het atelier van Silke fietsen de weg naar een avond ontspannen. Creativiteit en gezelligheid vormen de rode draad van die avonden. Nog steeds leer ik nieuwe dingen (recht van draad?), blijft de hulp van Silke nodig en blijven vele kledingstukken voor de kinderen, mezelf en soms ook anderen onder de naaimachine vandaan gekomen.

Saar 2 januari 2018

Uitstekend

Silke heeft veel geduld. Ze vindt het nooit erg om te helpen. De lessen zijn altijd gezellig.

Odette 2 januari 2018

Heerlijk met iets bezig zijn wat je zelf gekozen hebt en dan vakkundig advies krijgen (en soms een beetje hulp). Leerzaam en gezellig.

Monique 1 januari 2018

Ik ben dit seizoen begonnen en voel me thuis in de groep. Silke is onvermoeibaar in het beantwoorden van vragen, het voor de zoveelste keer voor doen hoe de machine ingeregen moet worden, het overleggen en aanpassen van patronen en je helpen als het patroon je even te moeilijk wordt....

Cathy 1 januari 2018

Kom graag naar de les van deze meesteres!

"Een dag niet getornd is een dag niet geleefd"….:-)
Fijne sfeer, alles kunje vragen, voor ieder "probleem" heeft Silke een oplossing. Je bent zelf degene die bepaalt wat er te leren/ maken is. Hele fijne omgeving/sfeer. Altijd weer zin om naar de "les" te gaan. Silke, je bent een topper!

Inge 1 januari 2018

Laat zelf ook een review achter:

Aantal sterren (1 is erg ontevreden, 5 is erg tevreden)

12345

Ik ga akkoord met het privacybeleid van de modevakschool

Hier lees je het privacybeleid van de Modevakschool