Gastenboek

Deskundig en gezellig

Al jaren ga ik elke week met veel plezier naar naailes. Silke is een fantastische juf en een fijn mens om les van te krijgen. Ze legt duidelijk uit, helpt waar nodig en weet alles van patronen maken, maatkleding en alle naaivaardigheden. Er zijn voor iedereen voldoende naaimachines aanwezig en duizend plus patronen beschikbaar. De reden dat ik al jaren elke week ga, is dat het ook erg gezellig en ontspannen is in de naaigroep. Dank je wel Silke!!

Sanne 6 december 2021

Vakvrouw

Silke heeft mijn lievelingsbroek in een aantal stoffen voor mij nagemaakt omdat hij niet meer te koop is. Van begin tot einde zeer tevreden. Zowel over het contact, de prijs, de voortgang, stof advies, tussendoor passen en checken, de snelheid waarin het klaar was en de fantastische kwaliteit van het werk ben ik heel tevreden! Zeer aan te bevelen. Dank voor de mooie broeken Silke!

Karin 4 maart 2021

Fantastische coupeuse die haar vak verstaat

Silke weet elk probleem op te lossen. Ze is creatief, heeft oog voor detail en is kundig.
Een blazer die al door een andere kledingmaker op maat was gemaakt, maar nog steeds niet goed zat, wist zij perfect passend te maken. Een jurk met ingewikkeld patroon die ik al in mijn hoofd had afgeschreven, kon zij met wat aanpassingen toch op maat maken. Ik kan Silke zeer aanbevelen!

Maloes 7 januari 2021

Vriendelijk en kundig!

Silke heeft mijn trouwjurk vermaakt. Ze is erg vriendelijk en heeft goed meegedacht over mijn ideeën. Ze heeft de jurk helemaal naar mijn wens gemaakt!

Annemiek 26 maart 2019

Leerzaam, creatief, gezellig en vakkundig

Sinds enkele maanden zit ik op les bij Silke en het bevalt mij goed. Ik wist helemaal niks toen ik er kwam. Nu heb ik al veel geleerd dankzij Silke. Silke is erg geduldig en helpt je vakkundig met elke vraag. Ookal vraag je het telkens opnieuw. Hierdoor krijg je de kans om veel te leren, op jouw eigen tempo en jouw creativiteit te ontdekken! De machines die we mogen gebruiken zijn ook erg fijn en tijdens de les is het erg gezellig. Ik zou Silke zeker aanbevelen bij vrienden voor naailes en voor het vermaken van kleding.

Rosanna 9 januari 2018

Goed les en altijd behulpzaam

Oud leerling , Silke is zeker een fijne docent weet waar ze het over heeft. Veel mooie dingen gemaakt .En zeker erg behulpzaam.

Yvonne 9 januari 2018

Ik ben bij Silke begonnen als beginneling. Zelf twee jaar aangeklooid en hier en daar wat zelf gemaakt. Door Silke, haar uitleg en geduld maar vooral het mee denken heb ik mijn niveau behoorlijk kunnen opkrikken.

Britta 2 januari 2018

Silke is een hele fijne docent. Ze is altijd bereid mee te denken met elk creatief naaiproject, heeft alle geduld en heeft een enorme bak ervaring die ze vanuit hartelijkheid deelt. Erg blij mee!

Charlotte 2 januari 2018

Balen als ik een week niet kan.

Al jarenlang is naar het atelier van Silke fietsen de weg naar een avond ontspannen. Creativiteit en gezelligheid vormen de rode draad van die avonden. Nog steeds leer ik nieuwe dingen (recht van draad?), blijft de hulp van Silke nodig en blijven vele kledingstukken voor de kinderen, mezelf en soms ook anderen onder de naaimachine vandaan gekomen.

Saar 2 januari 2018

Uitstekend

Silke heeft veel geduld. Ze vindt het nooit erg om te helpen. De lessen zijn altijd gezellig.

Odette 2 januari 2018

Laat zelf ook een review achter:

    Aantal sterren (1 is erg ontevreden, 5 is erg tevreden)

    12345

    Ik ga akkoord met het privacybeleid van de modevakschool

    Hier lees je het privacybeleid van de Modevakschool