Gastenboek

Heerlijk met iets bezig zijn wat je zelf gekozen hebt en dan vakkundig advies krijgen (en soms een beetje hulp). Leerzaam en gezellig.

Monique 1 januari 2018

Ik ben dit seizoen begonnen en voel me thuis in de groep. Silke is onvermoeibaar in het beantwoorden van vragen, het voor de zoveelste keer voor doen hoe de machine ingeregen moet worden, het overleggen en aanpassen van patronen en je helpen als het patroon je even te moeilijk wordt....

Cathy 1 januari 2018

Kom graag naar de les van deze meesteres!

"Een dag niet getornd is een dag niet geleefd"….:-)
Fijne sfeer, alles kunje vragen, voor ieder "probleem" heeft Silke een oplossing. Je bent zelf degene die bepaalt wat er te leren/ maken is. Hele fijne omgeving/sfeer. Altijd weer zin om naar de "les" te gaan. Silke, je bent een topper!

Inge 1 januari 2018

Top!

Niet altijd makkelijke patroonbeschrijving van ingewikkelde wandelkleding wordt met geduld bestudeerd en tot een goed eind gebracht. Top.

Marian 30 december 2017

Muze

Silke is de muze van elke naaigodin!

Sabine 29 december 2017

Een TOPvrouw

Heerlijk om eens in de week 2 uur lang met je handen bezig te zijn. En zo gaaf om te zien dat je in een paar weken tijd onder deskundige begeleiding van Silke je eigen kledingstuk fabriceert ūüôā

Silke zorgt voor een goede 'leersfeer' met haar ruimhartigheid, geduld en humor. Zo fijn om bij jou te lessen Silke! Topper ben je.

Annelieke 29 december 2017

Echt een topper

Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen geweldig. Met wat ervaring kwam ik op les. Je daagt me uit om nieuwe dingen te leren, geeft me de ruimte om iets vertrouwds te doen als ik dat nodig heb. En voor mij het belangrijkst. Je geeft me het zelfvertrouwen dat ik nodig heb om ergens aan te beginnen wat ik nog niet ken.
Super bedankt hiervoor.

Ineke 29 december 2017

Ik leer veel van je!

Ik ga altijd met heel veel plezier naar naailes op donderdagmorgen. De onderlinge contacten zijn plezierig en je leert er veel van. Geen enkele vraag is raar en er is altijd een oplossing voor te bedenken.
Silke ik leer veel van je! Ga zo door! Ik blijf in elk geval naar de lessen komen, zo lang het me lukt! Bedankt!!

Agnes 29 december 2017

Ik geniet wekelijks van de gezellige en leerzame lessen, op eigen niveau.

Iedere week stap ik met veel zin op de fiets om naar de naailessen van Silke te gaan. Silke is geduldig en weet zo goed als voor alle naaiproblemen (lees: foutjes) een oplossing. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en de groep is erg gezellig. Toen ik 2 jaar geleden zonder enige naaiervaring begon, had ik niet verder dat ik zo snel leuke en draagbare stukken zou kunnen maken!

Lia 29 december 2017

Vakkundig en gezellige groepen

Sinds een paar maanden heb ik naailes bij Silke. Ik heb eindelijk weer tijd om te naaien en de lessen van Silke zijn een goede stok achter de deur om weer met mijn naaihobby aan de slag te zijn. Ondanks dat ik ervaring heb met kleding maken, Silke is geroutineerd en ik leer weer nieuwe werkwijzen. En niet te vergeten; een les duurt 2 uur, heerlijk even tijd voor mezelf!

Gertine

Gertine 29 december 2017

Laat zelf ook een review achter:

    Aantal sterren (1 is erg ontevreden, 5 is erg tevreden)

    12345

    Ik ga akkoord met het privacybeleid van de modevakschool

    Hier lees je het privacybeleid van de Modevakschool