Gastenboek

Top!

Niet altijd makkelijke patroonbeschrijving van ingewikkelde wandelkleding wordt met geduld bestudeerd en tot een goed eind gebracht. Top.

Marian 30 december 2017

Muze

Silke is de muze van elke naaigodin!

Sabine 29 december 2017

Een TOPvrouw

Heerlijk om eens in de week 2 uur lang met je handen bezig te zijn. En zo gaaf om te zien dat je in een paar weken tijd onder deskundige begeleiding van Silke je eigen kledingstuk fabriceert 🙂

Silke zorgt voor een goede 'leersfeer' met haar ruimhartigheid, geduld en humor. Zo fijn om bij jou te lessen Silke! Topper ben je.

Annelieke 29 december 2017

Echt een topper

Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen geweldig. Met wat ervaring kwam ik op les. Je daagt me uit om nieuwe dingen te leren, geeft me de ruimte om iets vertrouwds te doen als ik dat nodig heb. En voor mij het belangrijkst. Je geeft me het zelfvertrouwen dat ik nodig heb om ergens aan te beginnen wat ik nog niet ken.
Super bedankt hiervoor.

Ineke 29 december 2017

Ik leer veel van je!

Ik ga altijd met heel veel plezier naar naailes op donderdagmorgen. De onderlinge contacten zijn plezierig en je leert er veel van. Geen enkele vraag is raar en er is altijd een oplossing voor te bedenken.
Silke ik leer veel van je! Ga zo door! Ik blijf in elk geval naar de lessen komen, zo lang het me lukt! Bedankt!!

Agnes 29 december 2017

Ik geniet wekelijks van de gezellige en leerzame lessen, op eigen niveau.

Iedere week stap ik met veel zin op de fiets om naar de naailessen van Silke te gaan. Silke is geduldig en weet zo goed als voor alle naaiproblemen (lees: foutjes) een oplossing. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en de groep is erg gezellig. Toen ik 2 jaar geleden zonder enige naaiervaring begon, had ik niet verder dat ik zo snel leuke en draagbare stukken zou kunnen maken!

Lia 29 december 2017

Vakkundig en gezellige groepen

Sinds een paar maanden heb ik naailes bij Silke. Ik heb eindelijk weer tijd om te naaien en de lessen van Silke zijn een goede stok achter de deur om weer met mijn naaihobby aan de slag te zijn. Ondanks dat ik ervaring heb met kleding maken, Silke is geroutineerd en ik leer weer nieuwe werkwijzen. En niet te vergeten; een les duurt 2 uur, heerlijk even tijd voor mezelf!

Gertine

Gertine 29 december 2017

Silke is een Topper!

Ik zit alweer bijna 5 jaar op les bij Silke en ga nog steeds met veel plezier! Silke is een fijne docente en een gezellig mens met wie je tijdens de lessen ook lekker kan kletsen! Dat engelen geduld is heel fijn 😬 Met dank aan Silke heb ik al heel wat leuke kledingstukken gemaakt en een boel geleerd! Op naar de volgende 5 jaar!

Bo 29 december 2017

Super fijne les

Ik zit inmiddels al bijna vier jaar op les en vind het nog steeds heel leuk. Al vanaf het begin werk je aan je eigen projecten. Door die twee uur in de week, neem je er echt even de tijd voor. En ondanks dat ik een hoop vraag, leer ik ook heel veel. Vooral door de duidelijke uitleg en het geduld van Silke. 😉 Ik heb al een hoop gemaakt dat ik ook echt draag. Ik kan het echt aanbevelen om bij Silke op les te gaan!

Joyce 28 december 2017

Genieten!

Ik geniet elke keer weer van je deskundige advies, je accommodatie en mogelijkheden. Vooral je er-is-altijd-wel-een-oplossing-houding: ik leer veel van je en met veel plezier!

Lily 15 september 2016

Laat zelf ook een review achter:

Aantal sterren (1 is erg ontevreden, 5 is erg tevreden)

12345

Ik ga akkoord met het privacybeleid van de modevakschool

Hier lees je het privacybeleid van de Modevakschool